Portretten van liefde

“Het is bijzonder hoeveel liefde en gelach dieren in onze levens brengen.”

– John Grogan

puppy_hexframe.jpg

Hoe koester je liefde?

Dat ene moment met die blik in zijn ogen, die houding van zijn staart. Dit is wie je lieveling is. Maar helaas… je hebt de foto gemaakt met je telefoon, ingezoomd ook nog. Daarbij is die uitpuilende wasmand op de achtergrond nu ook niet echt iets dat je uitvergroot in je woonkamer hangt.

Maar wat wil je graag dat beeld vangen, koesteren, je liefde aan de wereld tonen. Helemaal als hij er niet meer is. Zo wil je aan hem blijven denken.

 
paard_en_meisje.jpg

Portretten van liefde

Door niet alle details uit te werken en te spelen met lijnen en richtingen kan ik het echte verhaal vertellen van jou en je trouwe viervoeter.

De meeste portretschilders hebben een zeer gedetailleerde foto nodig waarin alles al perfect is. Dat is bij mij niet het geval.
Met mijn speciale techniek van tekenen kan ik zelfs van de snel geschoten snapshot een bijzonder en eigentijds beeld maken. Het belangrijkste is dat je het moment hebt weten te pakken die je lieveling in al zijn glorie laat zien.

Dit is het meest bijzonder cadeau dat ik ooit gekregen heb.
— Thamara

 

shadowthewolfhybrid.jpg

Een dier uit het asiel

De dankbaarheid van een geadopteerd dier merk je. Ze weten dat er een ander leven is naast het gelukkige leven bij jou. Met twee honden uit het asiel en katten die zijn komen aanwandelen en gebleven ken ik het maar al te goed.

Daarom dat ik bij het bestellen van een dierenportret 10% van de opbrengst doneer naar een lopend project op dierendonatie.nl. Daarnaast krijgt iedereen met een asieldier of ex-straathond/kat een gratis verrassingsschets bij hun bestelde portret. Vermeld de naam van jouw asiel of stichting om deze te ontvangen!

Vertel jouw verhaal over jouw lieveling via een (video)gesprek of stuur een bericht. Laten we samen iets moois maken om te koesteren!

 
 
lydiajansen_artist_painter.jpg

 Prijzen

Ik werk met olieverf op berken multiplex. Houdt er rekening mee dat een olieverfschilderij ten minste een maand moet drogen voordat ik deze veilig kan opsturen. De digitale schilderijen kunnen direct verstuurd worden uiteraard.

 
APHart_photography.jpg

Olieverf op hout

*Beperkte openingen over voor September 2019!*

80 x 120 cm: € 1798
60 x 80 cm: € 988
40 x 60 cm: € 596
30x 40 cm: € 397

Grotere, kleinere of andere verhoudingen zijn zeker mogelijk!

Prijzen zijn inclusief BTW en verzendkosten naar NL/BE.
Normale verzendkosten worden gerekend voor internationale verzendingen.

 

Digitaal schilderij

Deze schilderijtjes zijn 100% digitaal. Dit betekent dat je ze kunt printen op allerlei ondergronden, in groottes tot 60 x 80 cm en zo vaak als je wilt. Ik raad je aan om de afdrukken bij een professionele drukker te laten maken op dik, stevig papier met een lichte of zelfs grove korrel. Op aanvraag kan ik het portret laten afdrukken en naar je opsturen in het gewenste formaat.

Eén dier: € 275

Voor elk extra dier op 1 schilderij reken ik een extra €75.

Alle genoemde bedragen zijn incl. BTW.

puppy_hexframe.jpg
 

Benieuwd naar een portret van jouw lieveling? Vertel jouw verhaal over jouw lieveling via een (video)gesprek of stuur een bericht. Laten we samen iets moois maken om te koesteren!